[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Az Anunakik nem más csillagokról jöttek, hanem ember -bukott angyal hibridek voltak.
És felölük az az igazság, hogy ők hozták a háborúkat a földre.
tőlük származnak a homoszexualitást, perverziót, gyilkosságot okozó emberi elferdülések.
Ilyen módon harcolnak az emberiség ellen, mert a nyílt háború nem lehetséges, hiszen azonnal el lennének törölve a világegyetemből.

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

NEM egészen így van! Már a középkori fesményeken is láthatóak UFÓK a híres festők képein is! Nem árt nagyítóval megnézni ezeket!!! Arra plejádok felől jövő aranyszínű "energia"felhőre" is azt mondták, hogy idegen űrhajók és az USA fel akarta robbantani! Soha NEM akartak ártani nekünk, már annyi ezer éven át látogatnak minket itt a Földön és még soha nem támadtak meg egyetlen országot, vagy népet se, pedig a nácikkal, meg Pol-Pot, és Pinochet gazembereivel igazán megtehették volna! ŐK NEM avatkoznak bele az emb erek dolgaiba, mert Isten JÓ Szeretetlényei, akik mélységesen tiszteletben tartják az emberek Szabad Akaratát!! Vannak persze közöttük anunnakik is a Drákó csillagképből, AMIK EREDENDŐEN GONOSZ, vérengző FENEVADAK -- DE! -- honnan tudták EZT Níceában, hogy bekerült az EUFRÁTESZ-el együtt a bibliába? Vagy talán saját maguknak állítottak emléket? Akkor mi lehet az Igazság azzal az Anunnakik által alapított vallással kapcsolatban? Csak úgy képzelhető el a kegyetlenül megkínzó és vérengző inkvizíció, ha valóban Anunnakik voltak, és nem emberek!!! Embereknek soha NEM állt volna érdekükben az Isten Szent, Ősi vallása miatt eretnekeknek, pogányoknak és hitetleneknek nevezni népeket, nemzeteket és tönkretenni, üldözni őket, meggyilkoltatni táltosaikat, mint a Magyar Táltosokat, a Kelták Szent Papjait, a Franciaországban élő vizigótokat, az amerikai és ausztrál őslakosokat! Hatalmas népirtást, EMBERISÉG elleni BŰNTETTET hajtottak végre Isten és Jézus Szent nevére hivatkozva! Tűzzel-vassal, méreggel öltek különös kegyetlenséggel, amely csak az Anunnakikra jellemző vérszomjjal és kegyetlenséggel hajtottak végre pár évszázadig!!! Milyen keresztények voltak azok, akik gyötörték embertársaikat? MA csak tőlük kell félnünk, mert ott vannak a szemellenzős népek között, a vallásokban, amelyek egyedül csak az ők vallásukat tekintik üdvözítőnek és jónak! NEM kell félnünk az UFÓK-tól. Isten más bolygókon élő Spirituális teremtményei ŐK is!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nyugi, ellenségesek!
De a fenti hír nem igaz. Még abban a jelzett Orosz újságban sem ír senki ilyesmit.

Válasz

Vagni Erika üzente 11 éve

Kedves Perei Jánosné.
Eggyetértek!!!!őket én sem fogom sajnálni.A minap olvastam(igaz,nem igaz)nem tudom.A lényeg, a cikk írója azt írta,hogy nem mindenkinek mutatják meg magukat,és ha mégis ,akkor okkal.Is-is a félelmem lehet,hogy céljuk van,volt velem ,azt is tudom,hogy 10-nél kevesebb faj látogatja a földünket,ebből nem mind jó szándékú!remélem én a jókkal taliztam! hogy őszinte legyek,szívesen taliznék még velük....ki tudja ! :)Üdv:Erika

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

Erika, - nem kell tőlük félni! Ha ellenségesek lennének, akkor már a KÖZÉPKORBAN megsemmisíthették volna az embereket, DE NEM EZ a céljuk. a Földön nagyon "elkutyultak" nagyon sokan, és azok NEM Emberhez méltóan élnek. Sajnos nícea óta az Anunnaki-nemzetség és hibridjeik NEM tanítják, hogy ember az embertársát NE bántsa, NE zsákmányolja ki, NE uszítson embertársa ellen, NE rabolja ki, és a Föld erdeinek, óceánjainak, a föld mélyének kincseit SE!! Azoknak az Idegeneknek, akik-AMIK már több 10.000 éve itt vannak a Földön, azoknak lehet köszönni, hogy kizyákmányolások, gyötrelmek, megkínzattatások, háborúk, uszítások és gyűlölet van. Értük nem lesz kár, ha elpusztulnak az ideérkező Isteni Szeretet-energiától.

Válasz

Perei Jánosné üzente 11 éve

Lehet, hogy a SETI-nek van oka a beijedésre, de a Földön élő jó embereknek nincs. Amerika meg akart szabadulni attól az aranyszínű energiafelhőtől is, amely a Plejádok felől közeledik felénk, -- atombombával akatrák felrobbantani a tökéletlenek. Olyan Szellemi-Isteni Szeretetenergia közeledik felénk szerencsére, amely sok-sok embert jobbá tesz, akik meg gonoszak, csakis anyagi minőségben-vagyonban-pénzben tudnak gondolkodni, kizsákmányolják embertársaikat és a Földet, azok nem bírják azt a hatalmas Szeretetenergiát befogadni és meghalnak, mint akit villám sújtott. Az emberek jó rétegének, akik nem bántanak másokat, Szeretettel, megértéssel és segítőkészséggel vannak embertársaik felé, azoknak nincs mitől félni!

Válasz

Vagni Erika üzente 11 éve

:) gondóltam!:)

Válasz

NAGY KÁROLY üzente 11 éve

Nem!

Válasz

Vagni Erika üzente 11 éve

:)te ki vagy?:o ezt joool irtam?

Válasz

NAGY KÁROLY üzente 11 éve

Neked sem ártana odafigyelni a helyes írásra!!!

Válasz

Vagni Erika üzente 11 éve

:) ez vicces!és nem kötekedni akarok,DE, a helyesírást kellene inkább gyakorólnod! LEHET HOGY AZT NÉZIK,A FÖLDÖNKÍVÜLIEK!!!! :) "te már kiestél"
üdv:Erika

Válasz

Barna Richard üzente 11 éve

Ha egy lézerágyút nyomnak a képembe és elsütik mondjam azt hogy auuuuu!!!? de tudni kéne miféle főldönkívüliekről van szó mert nem mindegy pl: testalkatilag, bőr, gyorsaság, intelegencia,?? mondom mire gondolok,!!
ha leakarunk győzhi egy főldönkívüli lény tudnunk kel mindent róla, ha kis zsebb stukicával akarjuk megőlni, nehogy pofára essünk hogy kő erőségü a bőre és a golyó lepattan róla.xd:D

Válasz

urban sandor üzente 11 éve

Üdvözlet! én már régen írtam ezen oldalon kommentárt de, kár lenne mindenfélét mondani a világvégéről vagy a közeledő ufó k ról higgyétek el majd megfogjuk látni kinek volt igaza hamarosan. De én már nagyon várom a valóság napját. Addig is sziasztok!

Válasz

Vagni Erika üzente 11 éve

Sok a titok!de amint láthatóak lesznek azok a bizonyos objektumok amik közelednek a földfelé "hamarosan,"na akkor már nem lesz mit megmagyarázni!!üdv mindenkinek.

Válasz

Barna Richard üzente 11 éve

Herg Zogterg állítása szerint a Nasa és más cégek titokban tartanak néhány űrhajó létezését! pár cég nem híresztelhette hogy különös űr hajókat készítettek! Néhányuk kilövésére kétség merült fel, 2004ben találtak egy lezuhant csúcsos tojás formájú űrhajót ami kb2m-hosszvolt. egy cég le is foglalta, De 1kérdés..! hogy lehet hogy a katonaság egyből ott terem egy ilyen esetben?????? csillagászok, hadsereg, stb? csak nem megjósolták azt a hajó lezuhanását? vagy.....közük volt hozzá lehet hogy egy (Földi) cég készítette a hajót még régen. emberek meg UFO-knak hitték azt a járművet!!!

Válasz

Vagni Erika üzente 11 éve

Igen!felvételem van róla.Igaz, hogy csak 20mp,mert elbénáztam,és féltem sokáig kint lenni,de elgondolkodtató az egész vissza nézve.De ha lenne ismét lehetőségem,hogy lássam olyan közelről,és ha egyedűl lennék közben,akkor nem sietnék be a házba!!!!!(mert akkor a két pici gyerekeimmel,és a húgommal voltam aki 26 éves),nos őket féltettem!!!de ami felettéb érdekes,hogy egy pillanat alatt át ment az agyamon,hogy mit látok, és tudtam!!!! a felvételt feltettem a youtube-ra szilvási ufó címmel, meglehet nézni,és kommentálni.Az ufó központba is felküldtem, alátámasztották az igazamat!EZ SZÁMÍT!!.tudomásúl kell venni,hogy nem vagyunk egyedűl,és hogy egy dimenzió váltás közepében vagyunk,az Attilának az írásában egyébként van igazság!!!pár hónap,kb(okt eleje)és látni fogjuk szabad szemmel is, azt a 3 objektumot ami közeledik a főld felé!üdv mindenkinek.

Válasz

Meczker Adrienn üzente 11 éve

Kedves Erika! Maga látott már ufo-t????

Válasz

Vagni Erika üzente 11 éve

Kedves Attila! Azt elfelejtettem megirni,hogy azon felul,hogy valoszinuleg van igazsag abban amit irtal! De szeretnem megnyugtatni azokat az embereket akik pesszimistak az ufok letezesevel kapcsolatban hogy "leteznek"vannak!!!!!!!amirol abszolut bizonyitekom van.kivanom,hogy hasonlo elmenyuk legyen azoknak is akik,nem csak hiszik,hanem tudjuk is ,mint nekem 2011.02.elejen este 19.15-19.30 perc kozott!!!!udv mindenkinek!

Válasz

Barna Richard üzente 11 éve

Az ufókra vissza térve..- i.sz.e.12.000-ben egy őselőember készített egy rajzott, 2009-ben 6.főből álló kutató csapat ősi felfedezéseket tett. egy barlangról!! nemcsak mamutok, gyapjas orrszarvúak és ehez hasonló dolgokat ábrázoltak a falfestmények hanem egy "UFO-"t különös repülő tárgyat és csúcsfejü kétlábon járó lényeket ábrázolt a 12.000évves festmény.
Kérdem én mióta is tudja az emberiség a főldön kívüli civilizációk létezését.??! PL a Piramisok, Stonhenge, Alkímiák, és a Mágia használatát??? a Mindentudó Tcom nemtudna választ adni?:D xd

Válasz

Vagni Erika üzente 11 éve

Hali !erdekes amit irsz es Hiheto,pl a szedules Egy ideje igy kelek,fekszem,faradt vagyok fojamtosan,Ez nem volt jellemzo RAM eddig!!!!hogy tulelem-e?hm ki tudja!de honnan tudod hogy mi alapjan szelektalnak?

Válasz

Meczker Adrienn üzente 11 éve

és eggyetértek kertész attilával is

Válasz

Meczker Adrienn üzente 11 éve

kalmar bela te egy nagy barom vagy hogy ilyet irogatsz ide én pl 12 éves lány vagyok és képzeld hadd mondjam meg hogy felnőtthöz képest annyi agyad lehet mint egy mókusnak és szerintem a barátnőcikéd is csak kihasznál téged na de mindegy. Visszatérve az ufokra én hiszek bennük és szerintem barátságosak és kedvesek lehetnek hiszen ha megakarnának támadni már rég megtehették volna. szóval szerintem csak arra várnak hogy békésen élhessünk egymás mellett a földön. És eggyetértek aliern nincsel ti hülye barmok vagytok mert nem hisztek abban hogy vannak felsőbb inteligenciával bíró lények is az embereken kívül. De térjetek már észhez egy csomó jel van hogy léteznek és szerintetek a titkos katonai bázisok mit őriznek? mert az biztos hogy nem az almás pite receptjét.

Válasz

Aliern nincs üzente 11 éve

Ti nem beszámíthatók....Pont emiatt...az ilyenek miatt amilyenek ti vagytok...miattatok félnek a földönkívüli fajok, hogy megmutassák magukat, mert labilis idegrendszerű barmok vagytok és kiszámíthatatlan a viselkedésetek, ha fostok valamitől...Honnan tudjátok, hogy pusztítani jönnek mi??? Kik vagytok ti, hogy ezt megmondjátok??? Gondolkodjatok már...rég óta vannak köztetek idegenek és még mindig nem lettetek kémcsőbe rakva nem??? Hát akkor mit izgultok...Különben is. Nézz körül mi folyik a földön . Ha pusztítani jönnének is...inkább ők pusztítsanak el, mint az emberek egymást, mert ez megy.....sok hülye nem nyugszik és háborúzik....sokkal intelligensebbek mint ti és majd kiderül mit akarnak nem kell mindjárt félni...Inkább szidni a NASA-t, az FBI-t, a CIA és minden más kormányt vagy szervezetet, ami már évtizedek sőt évszázadok óta tudnak a földönkívüliek létezéséről...és részben a szándékaikról is....Nyugtassátok meg magatokat és az összes olyan barmot aki a földönkívüliekről már alapból tudja, hogy csak kiirtani akarnak minket, hogy nem kell mindenhez ennyi hülyén hozzá állni. Az ember az egyik legrosszabb teremtmény a világon...úgyhogy nem kell védeni és félteni sem a szaros életét...szerintem ennyi.

Válasz

kisss attila üzente 12 éve

Sziasztok én úgy hallatom és olvastam hogy ha van valakinek akkora technikája hogy, hozzánk eljusson az valószínű nem ő maga fog eljönni hozzánk hanem robotokat küld az emberi faj elpusztítására de , nem csupán elpusztítani akar majd minket ha nem fehérjét csinálni az emberből. És persze más erő források is kellenek majd nekik , de minden esetre fejeltebbek lesznek mint mi. Háborút úgy jósolják számították ki hogy egy nap alatt kipusztítanak minket, és ha egy hétig tartanánk magunkat akkor lenne esélyünk győzni és az is egy HACKER támadásból lenne amivel kikapcsolnánk a védő pajzsukat stb.

Válasz

kalmar bela üzente 12 éve

ez az egész téma olyan komoly mint a politika...
.... de a legfontosabb h reggel jót szexeltem...

Válasz

konyecsni andras üzente 12 éve

ezt mr rég megjosolták

Válasz

kövesdi julianna üzente 12 éve

háhá addigra Világ vége lesz szóval az minket nem érint úgy jönnek majd az UFOk mint ahogy én Harry Potter vagyok xDDD ilyen hülyeséget

Válasz

Kübel Ghettostar üzente 12 éve

az egoisták meg a rosszindulatuak nem élik túl majd ezt a változást..... akkor szerintem egyik ember sem!!! minden emberben van egoizmus és rosszindulat.... ez egy hülyeség az egész cikk.... meg majd fluoreszkálunk... ez jó... alig várom... :-DDDD nembaj 2013 jan. 1 visszajövök és megkérdezem miért nem világítok... :-DDD

Válasz

urban sandor üzente 12 éve

Szerbusztok ! Tetszik nagyon Kertész Attilának a hozzászólása hihetetlenül. Sajnos rá kell térnem az előző hozzászóláshoz is DE ne haragudj kedves politikát kedvelő barátom de a mocskos politikát inkább egy másik oldalon fejtegesd inkább ki mert ez nem az az oldal ne rontsuk el ezt a remek klubbot azzal a sok szeméttel . Elnézést kérek mindenkitől akinek sérti a szemét amit írtam.

Válasz

Kertész Attila üzente 12 éve

Az idők vége, nem a Világ vége...

*Az Idő vége, nem jelenti a Világ végét*, mint ahogyan hibásan értelmezték, és így közvetítette a Biblia.
A 2012-ben várt változás, teljesen megváltoztatja majd a Földön az életet és magát az emberiséget.
- A Hold létrehozza, saját légkörét, nátrium vegyületekből, mely most 6000 km2 területen terül el.
- A Mars légköre is gyorsan növekszik, mely az Observer, 1997-es meghibásodásához vezetett.
- A Föld légkörében, ma is változások történnek, a felső rétegekben, egy eddig nem létező új gáz jelent meg, - a vulkáni tevékenység 1875 óta, az 5 szőrösére nőtt.
- A Vénusz fényerőssége jelentősen megnőtt.
- A Jupiter mágneses tere, megduplázódott, a bolygó és egyik holdja közt, ionizált sugárzás tubusát észlelték.
- Az Uránusz és Neptunusz pólusai felcserélődtek, nő a mágneses erőterük és folyamatosan növekszik a
fényük.
- A Nap mágneses tere, 1901 óta 230%-al nőtt.
Szibéria Nemzeti Tudományos Akadémia jelenti, hogy ezek a Naprendszerben észlelt sokoldalú változások, a Foton Gyűrűbe való behatolásnak tulajdonítható, mely egy jóval erősebb energiájú kozmikus zóna. Ezen energiát veszi át a Nap és szórja az egész Naprendszerben. A Foton Gyűrű, több sávos fotoncsík, mely a Galaktika központjából áramlik, a Tejút spiráljait követve.
A mi naprendszerünk, ezt a Gyűrűt, 25 920 év alatt, mely periódust Galaktikus Évnek nevezünk, (Az ókoriak, Nagy Évnek hívták) kétszer keresztezi. A Foton Gyűrű, átszelése, 2000 évig tart. Úgy értékelhető, hogy a Nap már 1998 óta behatolt a Gyűrűbe és a Földre ez, 2012-re tehető. A Foton Gyűrűbe való behatolás, a Biblia által jövendölt, félelmetes spirituális változást okoz az embernek.
Feltehető, hogy azon emberek, akiket egoista viselkedés, alacsony auralüktetés jellemez, a Foton Gyűrű magas frekvenciájú sugárzását, nem tudják elviselni. Tehát, egy nagy spirituális alapokra épülő, természetes szelekció következik be.
- Minden lény, elsősorban, energiából épül fel. Az energia, információt és annak fordítottját jelenti (információ oda-vissza áramlását). Az anyagi test, más energiatestek, takarója. Természetesen az ember is, az univerzális felépítés része (több energiatestünk van: 1. fizikai test, 2. étertest vagy elektromágneses test, 3. asztráltest vagy érzelmi test, 4. mentális test, 5. kauzális test (a lélek lakhelye).
- Annak tényét, hogy ezek tiszta energiák, az idők során tett megállapítások, valamint az utóbbi két évszázad
tudományos kutatásai is alátámasztják.
- Negatív érzületek, megélések - negatív, káros, energiákat termelnek - csökkentik a frekvenciákat. A gondolatok, akár anyagiasodhatnak is. (Lásd a Montauk kísérletet) - Az érzelmek, megélések, emberi gondolatatoknak, mint minden energiának, van egy adott rezgése. Egy negatív energiának, a fejlődés egyetemes törvénye szerint, természetesen csak, alacsony rezgésszáma lehet.
A Világegyetemben *semmi sem véletlenszerű*, minden alárendelődik egy célnak, mely az élet fennmaradása és fejlődése. Az anyag önmagában nincs (csak energia van), az élet teremtésének megmagyarázhatatlan eredménye. Létezik egyetemes kémiai, fizikai, asztronómiai, de jogi törvények is. Ezek azonban nem kizárólagosak. A Világegyetem, nem a Nap Hadteste. A napirenden, a sokszínűség van.

*A Föld 2012-ben*
A Földön az élet radikálisan megváltozik, a Foton Gyűrűn történő áthaladás miatt. Konkrétan ez mit
jelent?
- A Foton Gyűrű, annyira óriási, hogy átszelése is, 2000 évet vesz igénybe, erős elektromágneses sugárzást bocsájt ki, a látható és a láthatatlan frekvenciákban, beleértve az X sugárzást (röntgen).
- A Gyűrű fotonjai, egy sokoldalú és sokkoló hatást fejtenek ki, a földi anyagra. Elsősorban, minden test fluoreszkálni fog, mely hatása, hogy 2000 évig, nem lesznek éjszakák! A testek által kibocsájtott fény - hőhatás nélküli, és nem lesz árnyék.
Az egész naprendszer, molekuláris, anyag struktúrája megváltozik. A foton energia megoldja, a NASA gondját, szabad és környezetkímélő energia forrásává válva. (Ahogyan azt, Tesla gondolta.)
A Föld fajsúlya fokozatosan csökken és megváltozik. Miután a Föld rezgésszintje, több ezer évig állandót jelzett, 1980-ban 7,8 Hz -ről, felgyorsult a mai, 12 Hz-re. Ez azt jelenti, hogy a rezgés frekvencia növekedés hatásaként, a nap 24 órája valójában, 16 órát jelent. Ez egyelőre elfogadható, de ez magyarázza, hogy miért nincs elégséges időnk, miért sietünk egyre jobban és miért fáradunk el.
Mi történik, a Foton Gyűrűbe való belépéskor 2012-ben, vagy más évben? - az teljesen elképzelhetetlen, hisz a teljes emberiség, egy más dimenzióba lép át.

Még nem tisztázott?
Pontosítva, 24 óra, effektív, 0 órát jelent, tehát a földi idő, mint olyan - megszűnik!
A baj nem jár egyedül - megváltoznak a Föld mágneses Pólusai is.
A jó jel azonban ismételten:
- Az Idő vége (maya naptár), nem a Világ vége. A pillanat viszonylagos közelségének jele, a naprendszer szélén található plazma ragyogásának 10 szeresére való növekedése.
A Napon keresztül a bolygók, ugyancsak növekvő energiát kaptak. A mayák is várható változásokról, a
félistenek üzenetét küldik:
- A teljes Naprendszer, szinkronizálódik, a Galaxissal és Világegyetemmel, a jó hatásaként,
- Átlépünk a jelen technológiából, és amit az Időről és Térről tudunk, a pénz szükséglete - eltűnik.
- Az 5.-ös Dimenzióba lépünk!
- Az emberi DNS, a jelenlegi 2 spirálról, 12 spirálra programozódik át.
Az emberi lényt illetően, a változások, hatalmasak és pozitívak. (Ami jó jel, hisz a szervezet megtisztulását jelenti). Mellékhatások, viszont fájdalmasak. így:
- migrén, fejfájás, fáradtság, szédülés, ritmuszavarok,
- megfázás jellegzetes tünetei (láz, izzadás, csontfájás) melyeket a hagyományos kezelés nem segít
- izomzat gyengülése, nehézlégzés, ok nélküli elfáradás.
- limfatikus- (nyirok), és immunrendszer változás,
- nyugtalanság, depresszió, stressz a múltba révedés

*A Foton Gyűrűbe való belépéskor egy átfogó újraharmonizálási folyamat történik, melyben a testünk saját frekvenciája a Világegyetem alapfrekvenciájára hangolódik.* *Ez az, amelyről a régi írások beszélnek.*
Az áthangolódás váratlanul érkezik, és erős lesz - azok, akik alacsony rezgésen vannak, vagy negatív beállítottságúak (rosszindulatúak, egoisták) - nem élik túl az átváltozást. (Megtisztul a Föld maga, és az emberiség is!)
A gén és DNS frekvencia az embernél, nagyon magas és finom lesz. Ezért tulajdonképpen, a fény, mely a félistenek és szentek auráját láthatóvá teszik - most az embereket is fénnyel telítik (világítani fogunk).
A "fénymunkások - a jó szándékú emberek lámpásai" - feladatuk a tanítás, felkészítés a változásra.
Dr. Berrende Fox - a vér tesztekből kimutatta, hogy 20 éve az emberek sejtszinten kezdtek változni, vannak kik, a DNS szerkezetben új láncszemeket fejlesztettek (nem mindenki!).
Az üzletben gondolkodók nyereségei:
- intuíció és paranormális teljesítőkészség fejlődése,
- az agy jelenleg 5-10 % -nyi használt területe, jelentősen megemelkedik,
- minden gyógyíthatatlan betegség (rák, AIDS is) eltűnik,
- megsokasodnak a telepatikus és bioenergiát használó terapeuták,
- (akik túlélik) megváltozik a fizikumunk és, aurába öltözünk (láthatófény veszi körül testünket).
2012 nagyon közel van, és többségünk biztosan fogja látni, e jövendölés valódiságát, vagy hamisságát.

De mit kell tenned? Alapvető változtatást, életedben. Tanulj meg magas frekvenciát árasztani, rezegtetni: (jóság, szeretet, harmónia, fény, megértés, együttérzés), hogy megfelelj a Föld rezgésének, mely már megkezdte az 5. dimenzió felé, a felemelkedést!

Válasz

Kertész Attila üzente 12 éve

Szia mindenkinek!
Nem hiszem hogy félni kellene a földön kívüli magasabb civilizációtól hiszen ha leakartak volna már igázni vagy kipusztítani az emberiséget a földön már régesrég megtehették volna! Egy biztos hogy az egész földet és a légterét na meg azon túl az ellenőrzésük alatt tartják és ez lehet hogy valahol jó! Lehet nem sokára saját magunktól fognak megvédeni hogy nehogy kiirtsuk egymást a földön ami valahol már készülőben van! Hanem akitől félni kel az maga az emberiség a földön mert nincs az emberekben összetartás elmennek egymás mellet segítség nyújtás nélkül de ha tehetik le is köpik egymást de tisztelet a kivételnek mert nem vagyunk egyformák?

Válasz

Kertész Attila üzente 12 éve

Tökéletesen egyet értek a törölt felhasználóval!!! Ez a blog nem neked való!!!!

Válasz

kalmar bela üzente 12 éve

Jönnek, de nem lesz gáz... orbánviktor nem haggggya...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gratulálok! Olvas a kedves blogger egy cikket és máris csinál egy blogot róla,ahol fejtegeti az olvasott anyagot,a maga hozzá nem értő módján. Mi az,hogy senki sem tudja,hogy ők,vagy mi vagyunk erősebbek? Hogy melyikünk haditechnikai arzenálja nagyobb és fejlettebb. Teljesen egyértelmű,hogy az övék és éppen, hogy mindenki tudja ezt,csak a kedves blogger nem.Akkor meg minek ír egy témáról,ha egyáltalán nem tájékozott a témában??? Abból kiindulva,hogy egyáltalán el tudnak utazni a Földig,egyenesen következik,hogy jóval fejlettebbek nálunk!!! Ezért okostojás,előbb tájékozódj,mielőtt fejtegeted a témát!

Válasz

Kabán Ferenc üzente 12 éve

De a legfontosabb azok akik felelősséget éreznek az emberiség sorsa elsősorban a Magyar emberek iránt azok lazán , de felkészülve várja 2012. decemberi UFO pikniket , ez lesz az új időszámítás kezdete, de mi nem leszeünk egyedűl emberek tehát buli lesz és dorbéz hagy tanulják meg ki is az igazi ERŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ.
Az.--Álhumanizmus , teleszart gatyáju , virtuális emberek, ideje lassan lejár. Hála ISTENNEK.
Üdv mindenkinek : Hajrá Magyarok, Egységben az erő .

Válasz

Kabán Ferenc üzente 12 éve

Emberek gondolkozzatok . hogy lett minden fajta ember. betelepítettek minket kisérletek miatt területekre osztva ezt személyesen Dr. Teler Ede mondta és sok pluszt amit soha sem írok le. Soha ne add fel. Telepatikus .háború egyik fegyverük de legyőzhető ez is. Továbbá itt vannak közöttünk a másik oldal is azok az UFO
egységek akik ezeket márt 5 évvel korábbra várták érkezésüket, Ezek az emberek oldalán vannak kevesen e tudják ez az egyetlen hely azaz föld ahol meg lehet állítani őket , de ezek teleszart gatyájú tábornokokkal szóba sem állnak, mert tudják mi az virtualiti

Válasz

Kabán Ferenc üzente 12 éve

Emberek nem értitek miről van szó , ezek kiírtották a donoszauruszokat azaz m indent ami mozgott kivételek az ős állatok Cápa , krokodil. stb. Miről beszélünk fejlettebb technika gyarmatosító technika ez tart felénk . de itt vannak közöttünk a fekderítőik beileszkedtek minden napi életünkben . ne nostredamusozzatok ez ál inteligencia készüljetek a túlélés háborujára, semi másra, csak lazán és emberiesen rengeteg veszeteség fájdamas de mi mindig győzni fogunk , és miért mert ők csináltak minket nem a majomból lettünk ezt adják be a diliházba ne nekünk .

Válasz

Vargáné Sebők Mária Katalin üzente 13 éve

Én Balogh Tamás nézetét osztom, hiszen a Bibliában megírták, hogy 144000,- embert evakuálnak, menekítenek ki a Földről. Hogy kik, azt nem tudom, de ahhoz, hogy ennyi embert elvigyenek, hatalmas űrhajók kellenek.
Valami hatalmas "földindulás" lesz, és nem ők okozzák, ők csak segítenek túlélni.
Természetesen csak a legjobbakat viszik el, akik minden szempontból megfelelnek az elvárásaiknak. /Nem a gazdag politikusok lesznek azok.../
Húsz évvel ezelőtt az akkor 6 éves lányom is megmondta, hogy hatalmas szelek lesznek, amik épületeket rombolnak le, a tenger vize kijön, és elpusztít mindent. És akkor jönnek majd a "barátai" /a földönkívüliek/ és elviszik azokat, akiket kiválasztottak. Mert ez már folyamatban van...

Válasz

László Gyula üzente 13 éve

srácok!!! ne bolondozzunk már,ahogy írtam az előző hozzászólásomban ha igaz netán a hír mert az is lehet ez dezinformáció,akik ekkora hajót épitenek és utaznak térben és időben (gondolom a meghajtásuk sokkal fejlettebb mint amit mi eltudunk képzelni)és nem kelll két év hogy ide érjenek csupán egy szempillantásnyi idő is elég a részükről hogy itt föld körüli pályára álljanak,amiért viszont nem teszik az egyetlen ok hogy nem akarnak riadalmat okozni.okos döntés.én is ezt tenném a helyükben nehogy megtámadjanak mert mint tudjuk az emberi természet...... amiért nem jönnek az az hogy megszokjuk a látványt és elfogadjuk őket és fegyver helyett békés üdvözléssel várjuk őket.szomorú hogy ebbe senki nem gondolt bele egyből csak a rossz jut az eszünkbe.az emberiség gondolkodási szintje egy öt éves gyerek szintjének felel meg. tisztelet a kivétel.az meg hogy bármilyen fejlett technikát is adjanak azt meg felejtsük el de szépen.maximum tanácsot adnak hogy min változtassunk és ha majd ki érdemeljük és bitósak hogy nem használjuk ellenük a technikájukat majd akkor átadnak egy párat abból. Tamás neked azt üzenem hogy a tejút galaxis elég nagy és nem térképeztük fel csak részben csillagászatot tanulok tehát tudom.Cosimiredunak meg azt üzenem hogy túl sok csillagkaput nézel.

Válasz

Balogh Tamás üzente 13 éve

Ez szerintem is hülyeség.Mivel a a tejútrendszer nagyobb részét belátja az emberiség, feltérképezte nem hiszem, hogy ebből a galaxisból érkeznek MAJD!.
Mert ahogy itt már leírta egy pár ember ha fejlettek (már pedig érzésem szerint jóval fejlettebbek mint mi) nem 2 év kéne a Plútótól idáig útjuk.És igen mi van ha nem bántani,megölni,elpusztítani akarnak minket!Hiszen van 1 másik teória miszerint a világvége előtt lesz olyan, hogy "Elragadtatás" dióhéjban annyi,hogy néhány ember megússza a világ végét mert valamilyen úton módon el tűnik a világvége bekövetkezte előtt a földről.Lehetséges ezért jönnek értünk.De ebben sem vagyok biztos ahogy minden ez is egy TEÓRIA!

Válasz

Motoko Cosimiredu üzente 13 éve

valaki írjon még... kíváncsi wok a fejleményekre!!

Válasz

Motoko Cosimiredu üzente 13 éve

Azért jönnek ilyen lassan,mert nincs térhajtóművük. Vagy pedig lemerült az egyik Z.P.M.
Szerintem,ha ekkora távot tesznek meg és nem egyedül akkor elég valószínű,hogy nem békés szándékkal jönnek.
A szövegben az állt,hogy becsapódnának vagymi... aki ekkora űrhajót épít az tuti nem akarja szétzúzni. Inkább simán le szálnak,vagy pedig jó messziről szétlövik a Földet. Az is előfordulhat,hogy az ősök és valami globális problémára találtak megoldást/megoldásokat és megosztják velünk és mivel ilyen suttyók vagyunk,hogy a csillagkaput még nem ástuk ki és nem tudjuk használni ezért kénytelenek így eltekerni ide...
De majd kiderül... Amikor már csak pár bolygó távolságban lesznek akkor majd már többet tudunk, lehet lesznek képek is, bár azt úgysem osztják meg velünk. Több szempontból is...
Ha nem támadók akkor hasznuk lehet belőle...
Ha támadók akkor pedig azért,hogy az emberek ne parázzanak be és ne legyen teljes megőrülés és káosz!

Válasz

Németh László Csaba Vizirabszolga üzente 13 éve

Ez úgy hülyeség ahogy van. Nem hiszem, hogy akik ekkora hajót tudnak építeni azoknak majd 2 év kell ahhoz, hogy ideérjenek. Hozzá teszem,hogy hiszem,hogy nem vagyunk egyedül ( gyermekkoromban láttam egyet Pécs fölött ) úgy, hogy sok mindent elhiszek, de ezt nem.

Válasz

László Gyula üzente 13 éve

szerintem nincs okunk félni!hogy miért mondok állitok ilyent? ha azok akik ott vannak és szándékukban lenne minket megtámadni már réges rég megtehették volna.akik képesek ekkora hajókat épitteni és feljuttatni azt az űrbe és tegyük fel tudnak térben és időben is utazni és tételezzük fel hogy a szándékaik is ellenségesek akkor azok már megtámadtak volna minket hisz az ők szemükben csak egy benszülőtt faj vagyunk.tegyük fel ellenállunk a támadásaiknak akkor is csak perceink lennének és szétzuznák az ellenállsunkat feltételezem sokkal jobb fegyvereik és hajtó műveik vannak mint nekünk.240 km szélességű és kitudja milyen hosszúságú űrhajót feljuttatni az űrbe szépen kifejezve is nagyon nehéz.tehát ismétlem önmagam nincs okunk félni.várom a hozzá szólásokat.

Válasz

Berdár Vince üzente 13 éve

Szerintem kicsit furcsálom, hogy emberek ezrei olvassák ezeket a cikkeket,de
senkinek nemjut eszébe az okosoknak,hogy a fent keringő műholdak egyikét erre irányítsák vagy a fent működő ürteleszkópot rá
irányítva kicsit megfigyelni miaz és kicsit megvizsgálni. hogy mirelehet számítani.Nemhiszem, hogy az emberiségnek csak űgy néznikellene, hogy
mindegy,hogy ufo vagy meteorit robog felénk azért mégiscsak jólenne tudni
a ki vagy milétét szerintem addig mig nemkéső.

Válasz

karikó marianna üzente 13 éve

mívan ha ök mentenek meg ???????

Válasz

nagy tamás üzente 13 éve

mi van akkor ha értünk jönnnek hisz a nibiru is akkortájt ér ide??

Válasz

Munkácsi Gyula üzente 13 éve

Legyen igazad mert ha az ellenkezője lesz és megtámadnak minket akkor nem sok esélyünk lesz szerintem. Csak azt vegyük alapul hogy mi még a Marsra sem tudtuk embert küldeni mert nem volt hozzá hajónk... ők kapásból három olyan hajóval jönnek ki tudja honnan amik enyhén szólva gyorsak és birják a strapát. Ezek fényében szerintem a fegyverzetük sem lehet rosszabb a földiekénél. Valamint mi elkövettünk egy óriási hibát... jeleket küldtünk a világürbe amiben nem csak a történelmünk hanem a Föld koordinátái és a mai leghasznosabb technikánk alapjai vannak gondolok itt a kettes számrendszerre amit szerintem megfejtettek mert honnan tudnák hol vagyunk igy számomra nem kérdéses hogy ez nem séta hajózás lesz. Mindent tudnak rólunk mi pedig tanácstalanul várjuk öket és azon agyalunk mi lesz. De ez csak az én véleményem.

Válasz

Herczegh Béla üzente 13 éve

Szerintem ez csak egy felkapott hír!

Válasz

urban sandor üzente 13 éve

Szerintetek azért utaznak ezek a intergalaktikus lények több ezer fényévet hogy lerohanják a földet ? Ne vicceljünk ! 2012 igen fontos időszaknak mutatkozik de nem kellene éppen ama 3 űrhajót eme jóslatokkal összefüggésbe hozni ennyi erővel a bibliát is elővehetnénk hiszen Máriát is elragadta fentről a szentlélek és Jézus is a mennybe ment vagy a jelenések könyvében szintén utalnak égből jövő zajos szekerekről . Bocsánat a eszmefuttatásé hiszen én is hiszek az istenben bár az egyház szerintem sokat ködösít de ez egy más lapra tartozik.Az űrhajókra visszatérve bizakodjunk pozitívan hiszen az embernek nagy lépésre kell majd elszánnia magát hiszen ez nagyon sokat hozhat az emberiség javára!

Válasz